Magaxin

3 gode måder du kan bruge en notesbog på

Artiklen er sponsoreret.

Har du en masse gamle notesbøger liggende, som du aldrig får brugt? Eller kan du bare godt lide tanken om at skrive ting ned i hånden?

Så får du her inspiration til, hvad du kan bruge en notesbog til.

Skriv dine tanker og følelser ned

Hvis du er en type, der går rundt og tænker rigtig mange tanker i løbet af en dag, så kan det være rigtig rart at få afløb for dem en gang imellem. Det er ikke sikkert, at det er nogle tanker og følelser, du har brug for at dele med nogen omkring dig. Derfor kan det i stedet være en stor lettelse at skrive dem ned. Det kan give dig luft i dit hoved for en stund.

Du bliver mere bevidst om, hvordan du tænker og føler, så snart du begynder at skrive det ned. Derfor kan det faktisk også udvikle noget inden i dig, fordi du hele tiden bliver klogere på dig selv.

Du kan nemt skrive alle dine tanker ned, hvis bare du har en notesbog og en blyant.

Lav en ugentlig madplan

Din notesbog kan også bruges som et sted, hvor du noterer, hvad du skal have at spise i løbet af ugen. Det kan give dig et godt overblik over, hvad du skal handle ind og lave hver dag. På den måde kan en notesbog også være et rigtig praktisk redskab i din hverdag.

Skriv dine egne to-do-lister

Hvis du har meget at se til, så kan det sagtens blive uoverskueligt. Men hvis du skriver det ned på en to-do-liste, så kan du hurtigt og nemt se, hvad du skal nå. Det kan du sagtens gøre i en notesbog.

På den måde har du også altid mulighed for at se tilbage på, hvad du har præsteret igennem tiden, hvilket kan være meget tilfredsstilende. 

Kommentarer