Ry

Sæt dig til rette og få serveret en god portion af årets bedste bøger

Arkivfoto

Velkommen til to aftener, hvor bibliotekarer fra Skanderborg bibliotekerne fortæller om nye bøger der er udgivet, læst og nydt i det forgangne år. Det sker mandag den 14. november klokken 19.00 på Hørning Bibliotek, og mandag den 28. november klokken 19.00 på Ry bibliotek. Det er for alle der elsker en god bog. 

Årets ‘bogsnakkere’ læser forskellige genrer og stilarter indenfor litteratur til voksne.

– Det er det der gør Årets Booktalk til noget helt særligt, fortæller Randi Kristensen kulturformidler på Ry Bibliotek, og hun fortsætter: – Vi har hver vores indgangsvinkel til litteraturen og vi supplerer hinanden godt. Vi får dækket et bredt udsnit af bøger. Der vil helt sikkert være noget der rammer din smag, slutter Randi Kristensen af. 

Bibliotekarerne deler ud af deres personlige oplevelser med bøgerne, fortæller om forfattere og perspektiverer til andre bøger med samme tema. 

Der ryger mange bøger igennem

Bibliotekets personale får mange nye bøger i mellem hænderne i løbet af et år, men det er ikke alle der bliver læst. Derfor er det også interessant, hvad bibliotekets brugere og lånere læser; der plejer at være godt gang i snakken disse aftener, hvor der bliver udvekslet oplevelser, titler og inspiration. 

Det koster 25 kroner at deltage, men så får man også en masse gode anbefalinger, kaffe/te og lidt sødt til. Hent din billet på bibliotek.skanderborg.dk

Kommentarer