Ry

Roselil På Tur – familiekoncert på Ry Bibliotek

Foto: Skanderborg Kommunes Biblioteker

Kom med til familiekoncert med masser af skøn musik og sjove tekster.

”Roselil På Tur” rejser rundt i hele landet med sjove, kærlige børnesange til hele familien, og lørdag d. 12. november lægges turen forbi Ry Bibliotek. 

Annamarie Roselil Søndergaard spiller guitar og synger, mens kontrabassisten Jalde Rander bakker legende og rytmisk op om sangene, der handler om situationer fra hverdagen. Børnene bliver inddraget musikalsk i showet og kan fx synge med på de mange skønne melodier og sjove tekster. 

Sangene er skrevet med inspiration fra interviews med børn i forskellige aldre, og de vil for nogle være kendt fra Ramasjang, YouTube og P4. 

Efter koncerten har børnene mulighed for at tegne og snakke med Annamarie og Jalde, og måske opstår der idéer og inspiration til nye sange, som kommer med ned i Roselils rejsekuffert, som hun vil tage videre med på sin rejse. 

Glæd jer til en hyggelig formiddag, som både indeholder musik for enhver smag og vækker barnet i os alle til live. Det er for hele familien.

Arrangementet foregår i børnebiblioteket på Ry Bibliotek lørdag d. 12. november kl. 10.30, og billetter kan købes via biblioteket.

Kommentarer