Ry

Oplev et musikalsk koncertforedrag om Bent Fabricius-Bjerre

Pressefoto

På Ry Bibliotek den 17. november kl. 19 kan man høre både ord og toner fra den folkekære komponists liv

Bent Fabricius-Bjerre er et navn, der svært at komme udenom, når man taler om dansk musik. I løbet af sit liv komponerede han et hav af melodier som er kendt og elsket, stadig den dag i dag. Og nu kan man opleve magien i både musikken og fortællingerne, når Ry Bibliotek inviterer indenfor til en musikalsk aften.

Der er nemlig besøg af Langeland Trio, som dykker ned i både musikken og historien om Bent Fabricius-Bjerre, hvor der bliver rig mulighed for et genhør med de største hits samt plads til noget af det mindre kendte. Der vil mellem sangene blive fortalt om både musikken og Bent Fabricius-Bjerres liv.

Fra det inderlige og melankolske, til det muntre og festlige komponerede Bent Fabricius-Bjerre musik til stort set alle anledninger og stemninger man kunne befinde sig i, med det fællestræk, at der altid var en del af Bent i musikken. Det er ikke blot melodierne, der er interessante og fængede – Bent levede et spændende liv, der gav ham titler som blandt andet jazzmusiker, kapelmester, forretningsmand og tv-vært.

Så der er masser at glæde sig til, når man står med en billet i hånden den 17. november i bibliotekets Læsesal. For kun 50 kroner kan man opleve en hyggelig koncert, hvor der bliver plads til både det muntre, inderlige, skøre og smukke.

Billetter købes på bibliotekets hjemmeside eller ved personalet. 

Kommentarer