Magaxin

Med dette grej bliver dit tip-top til cykelturen

Artikklen er sponsoreret.

At komme ud i naturen er både forfriskende, energiøgende og afslappende på samme tid. Og er vejret i sin topform, ja så er der blot endnu mere grund til at komme ud og bevæge sig i den friske, grønne natur. Holder du af at bruge cykelsporten som motionsform, at cykle lange ruter både på grus og sti og ikke mindst at indånde den friske, dejlige sommerluft? Så er denne artikel noget for dig. Læs videre og blive klogere på, hvilket grej der især vil gøre dig endnu mere klar til cykelturen.

Et par gode solbriller i høj kvalitet

Når solens stråler bager os i hovedet, kan det være ret så generende for vores øjne og syn. I cykelsporten, hvor du oftest kører i en god hastighed, er det vigtigt at kunne se sig for hurtigt. Derfor kan du med fordel overveje at investere i et par solbriller af høj kvalitet. Oakley er ét af de førende brands, som producerer solbriller til cykelsporten. Oakley har udviklet solbriller, hvor sigtbarheden er i top – selv i dårligt vejr. Desuden så hjælper Oakley solbriller dig også med at skærme af for generende vind, og sågar også smådyr som fluer, du måtte passere i høj hast.

Brug smartwatch til tracking

Ønsker du at få et overblik over din hastighed, puls, forbrændte kalorier med mere? I så fald kan det være helt essentielt for dig at bruge et smartwatch til cykelturen. Med et smartwatch som Apple Watch eller et Garmin ur får du mulighed for at følge med i din cykeltur. Nogle bruger det som et effektivt redskab til at optimere de efterfølgende cykelture.

Husk vand

Det er vigtigt at indtage væske, når du dyrker motion. Du kan med fordel montere en drikkedunkbeholder på cykelstellet. Nogle cykeltrøjer har også en lomme på ryggen, hvor du fx vil kunne lægge en lille drikkedunk. 

Kommentarer