Skanderborg by

Julen synges ind blandt bogreolerne på Skanderborg Bibliotek

Foto: Høi Foto

De lokale biblioteker i Skanderborg Kommune udvider fortsat deres virke som ramme for alskens aktiviteter, der samler mennesker. Og i anledning af december, kan biblioteksbrugerne eksempelvis opleve den smukkeste korsang blandt bogreolerne.

December står for døren, og i den forbindelse synges julen ind på Skanderborg Bibliotek. I samarbejde med ”Skanderborg Synger” tilbydes biblioteksbrugere nemlig hele to koncerter, der vil blive afviklet mellem bibliotekets bogreoler.

”Vi elsker, når vi kan give vores brugere lidt mere med hjem, end det de oprindeligt kom på biblioteket for” udtaler bibliotekar og formidler Louise Grønlund sig: ”Og dette ’lidt mere’ behøver ikke kun at være i form af fysiske materialer fra biblioteket. Det kan ligeså godt være en oplevelse og et møde med noget lidt uventet. Derfor er det for eksempel også en stor fornøjelse for os at samarbejde med Skanderborg Synger og i den forbindelse vil kunne glæde de mange brugere med nogle hyggelige koncerter i forbindelse med deres ærinder på biblioteket”. 

Stemmen er det, vi alle har

“Skanderborg Synger“ er en selvejende institution, der gennem mange forskellige arrangementer og samarbejder arbejder for at fremme sang og sangglæde på alle niveauer og for alle aldre. “Skanderborg Synger” er et af mange sangkraftcentre som udspringer af Sangens Hus.

Samarbejdet mellem ”Skanderborg Synger” og Biblioteket byder i første omgang på to koncerter: Torsdag den 1. december kl 10.30-11.30 synger Lungekoret (25 ældre med lungeproblemer) og mandag den 5.december kl 14:30-15:30 får Biblioteket besøg af hele tre kor: Morten Børup skolens spirekor og juniorkor samt Realskolens spirekor.

Biblioteket oplyser at alle er velkomne til at kigge forbi til oplevelsen af de dygtige kor. Der er gratis adgang og ingen tilmelding.

Kommentarer