Ry

Hvilke bøger var bedst i 2022?

Foto: Skanderborg Kommunes Biblioteker

Det giver fire bibliotekarer deres bud på, når de præsenterer et udvalg af de bedste bøger, som er udgivet, læst og nydt i 2022.

Nu får du chancen for at få inspiration til den litteratur, du skal læse, de bøger du skal kende og måske endda de romaner, du skal ønske dig til jul. Fire bibliotekarer fra Skanderborg Kommunes Biblioteker kommer nemlig forbi Ry bibliotek og præsenterer det bedste, de har læst i år.

Det bliver en aften, hvor du får udvalgte litterære anbefalinger med hjem fra fire passionerede læsere med vidt forskellige interesser. Kulturformidler Randi Kristensen, som er en del af årets Booktalk-Team, kommer i den forbindelse med en opfordring:

”Os der arbejder på bibliotekerne får jo mange nye bøger i hænderne i løbet af et år, men vi er også nysgerrige på, hvad vores biblioteksbrugere har nydt at læse i årets løb. Så vi håber, at folk har lyst til at dele lidt ud af deres gode anbefalinger.”

Arrangementet afholdes mandag den 28. november kl. 19-21 til en billetpris på bare 25 kroner, som man får både anbefalinger, kaffe, te og søde sager for. Billetterne findes på bibliotekernes hjemmeside eller ved at kontakte personalet. 

Kommentarer