Magaxin

Gode tips til at passe godt på din hud og hår til sommer

Artiklen er sponsoreret.

Der er ingen tvivl om, at sol, sommer og strandture er rigtig lækkert. Dog er det også alt sammen noget, der kan være hårdt for både din hud og dit hår. Derfor får du her nogle tips til, hvordan du kan gøre lidt ekstra ud af at pleje begge dele.

Giv dit hår lidt ekstra pleje

Dit hår bliver udsat for en hel masse sol, temperaturforskelle, eventuelt salt- og klorvand m.m. hen over en sommer. Det er alt sammen med til at slide på dit hår. Derfor kan dit hår have brug for en god portion fugt og pleje. Det kan du f.eks. sørge for i form af en god hårolie, en hårmaske og en lækker shampoo og balsam.

Lige så vel som du kan beskytte din hud med solfaktor, så kan du også få solbeskyttelse til dit hår. Det er derfor også værd at prøve, hvis du opholder dig meget i solen.

Hvis du generelt har en følelse af, at dit hår trænger til lidt ekstra kærlighed, så er det også en mulighed at prøve kosttilskud til hår. Det er nemlig en nem måde at få nogle nærringsstoffer til dit hår på.

Beskyt dit ansigt med en ansigtssolcreme

Det er naturligvis altid vigtigt at bruge solcreme. Men husker du også at bruge en god solcreme til dit ansigt? Huden i dit ansigt er rigtig sart, så det er særligt vigtigt med solcreme. Men det er ikke altid, at dit ansigt har så godt af en almindelig solcreme, som du bruger til hele kroppen. I stedet kan du lede efter en solcreme, der er særligt egnet til ansigtet. Det er typisk også en lidt lettere og behagelig creme.

Derudover har både dit ansigt og din krop brug for meget fugt, da både sol, saltvand, klorvand m.m. udtørrer. 

Kommentarer