Skanderborg by

Efterlysning af vidner til vanvidsbilisme

Foto: Niclas Jessen

Sydøstjyllands Politi søger vidner til vanvidskørsel torsdag den 27. oktober i tidsrummet mellem kl. 18.50 – 19.00 ved Skanderborg Syd. En 28-årig mand er varetægtsfængslet i sagen.

En hvid varebil med logo fra GLS kørte i dette tidsrum ad frakørselsrampen ved Skanderborg Syd i sydlig retning mod færdselsretningen. Herefter vendte bilen rundt og returnerede, inden den fortsatte sin kørsel ad Vroldvej mod nordøst, hvor bilisten kørte gennem krydset ved Mossøvej og videre mod Skanderborg.

Bilen forulykkede på Vroldvej ud for nr. 59 efter sammenstød med to personbiler.

Så du kørslen, så kontakt politiet 

Så du varebilen, og var du vidne til kørslen på en del eller på hele den nævnte strækning, så ret venligst henvendelse til Sydøstjyllands Politi via 1-1-4, så hændelsesforløbet kan blive så godt belyst som muligt. 

Den 28-årige blev fredag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Horsens og der varetægtsfængslet i 3 uger. Han er sigtet for vanvidskørsel ved at have forvoldt fare for liv og førlighed, og herudover for blandt andet brugstyveri af den varebil, han kørte i, og for at have kørt bil uden førerret.

Sydøstjyllands Politi takker på forhånd for henvendelser.

 

Kommentarer