Ry

December starter ud med morgenbogsnak og julekortskrivning på Ry Bibliotek

Foto: Ry Bibliotek

Få en hyggelig start på julemåneden på biblioteket.

Ved du hvad du skal læse i de kolde og mørke vintermåneder? Torsdag den 1. december kl. 9-10 er der i hvert fald rig mulighed for at få både gode anbefalinger med hjem og dele ud af egne læseoplevelser, når biblioteket igen åbner dørene op til morgenbogsnak over kaffe og kringle. Litteraturformidler Emily Melsen Aaskov glæder sig til at gentage morgen-konceptet:

”Det plejer at være rigtig hyggeligt, hvor vi inspirerer hinanden. Ofte går jeg også selv hjem med en liste så lang. I anledningen af 1. december kan det også være, at der gemmer sig en enkelt julehistorie blandt mine egne anbefalinger”, siger Emily med et blink i øjet.  

Biblioteket regner med at fortsætte de hyggelige morgenbogsnakke efter nytår. Man kan følge med på bibliotekets hjemmeside for de nye datoer. 

Genopliv en hyggelig juletradition

Hvornår har du sidst skrevet og sendt et julekort? For de fleste danskere er det ved at være en uddød tradition, men det vil biblioteket gerne lave om på. 

”Vi synes det er ærgerligt, at en så hjertevarm tradition som at sende julekort desværre er i tilbagegang. Derfor giver vi gerne folk mulighed for at lave deres eget julekort fra bunden på Ry Bibliotek” fortæller kulturformidler Randi Kristensen. 

Så hvis du har lyst til at glæde en af dine kære, så har Ry Bibliotek materialer til rådighed og kort til inspiration, så du kan klippe, klistre, lave tryk, tegne eller blot skrive et hyggeligt brev. De første 50 personer kan gratis få et frimærke og kuvert, så julekort kan sendes på dagen. Børn og voksne i alle aldre er velkomne.

Arrangementerne præsenteres i samarbejde med projekt “100 sunde åndehuller”.

Kommentarer